AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categorias: Noticias y política

Escuchar el último episodio:

De hoofdblessure in het voetbal. Gaan clubs en spelers daar te lichtzinnig mee om? Peter Bosz is de nieuwe koning van de Eredivisie en verstoot Arne Slot van de troon. Wie is de beste speler van de Eredivisie? En Engeland en scheidsrechters. Het komt aan bod in een nieuwe AD Voetbalpodcast. Etienne Verhoeff neemt het door met Sjoerd Mossou.

'Misschien moeten we de spelregels aanpassen bij een hoofdblessure', zegt Mossou in de podcast. Hartman en Teze vertelden na Feyenoord-PSV dat ze een heel stuk misten na de botsing. Toch stuurde Feyenoord Hartman weer het veld in. 'Bij een dergelijke hoofdblessure zou je eigenlijk een speler moeten kunnen wisselen en als het goed gaat met hem weer terug kunnen wisselen. Omdat je nu met een man minder speelt, is de druk veel hoger om weer snel iemand in te brengen.'

Peter Bosz is ondertussen hard op weg naar de prijs trainer van het jaar in de Eredivisie. 'En dan te bedenken dat ze bij Ajax er heel bewust voor hebben gekozen om Bosz te laten lopen. Terwijl hij zelf wel wilde. Het is krankzinnig. Maurits Hendriks en Edwin van der Sar zullen daar 's nachts nog wel eens van wakker worden denk ik.'

Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Episodios anteriores

 • 775 - S6E94: 'Dat Ajax Bosz bewust heeft laten lopen is achteraf echt krankzinnig natuurlijk' 
  Mon, 04 Dec 2023
 • 774 - S6E93: 'Feyenoord gaat ineens van jagen op PSV naar afstand nemen van AZ en FC Twente' 
  Sun, 03 Dec 2023
 • 773 - S6E92: 'Als PSV wint van Feyenoord is de titelrace wel beslist' 
  Thu, 30 Nov 2023
 • 772 - S6E91: 'Sevilla-PSV hoort in de top 10 van memorabele comebacks' 
  Wed, 29 Nov 2023
 • 771 - S6E90: 'Feyenoord heeft gegokt en verloren' 
  Tue, 28 Nov 2023
Mostrar más episodios

Más podcasts noticias y política argentinos

Más podcasts noticias y política internacionales

Filtrar podcasts por categoría