AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categorias: Noticias y política

Escuchar el último episodio:

Wederom een onbesliste topper in de eredivisie, maar wie was daar het meest content mee? Is Armando Obispo wel geschikt voor de top? Heeft John Heitinga echt zo snel het lek boven bij Ajax? Etienne Verhoeff bespreekt het in een nieuwe AD Voetbalpodcast met Maarten Wijffels en Mikos Gouka.

,,Je ging er vanuit dat PSV moest winnen in deze titelstrijd. Maar ze waren, net als Feyenoord, blij met dat punt", vertelt Gouka verbaasd in de podcast. ,,Het gat niet groter laten worden was al goed genoeg en ze verwachten nog wat voor die laatste veertien duels. Maar ze hadden die 0-2 voorsprong niet weg mogen geven in een topwedstrijd. Het scheelde 180 seconden tussen winst en niet winnen."

Volgens Wijffels koesteren de Eindhovenaren het punt door het verleden. ,,PSV heeft zo’n zwarte geschiedenis in de Kuip. Zelfs met 0-2 voor wanen ze zich niet veilig in dat stadion. Een kaart, een penalty, het publiek. Iets kan een duel daar keren. Dat zegt wel wat over het trauma. Dat is voor een topclub wel een probleem."

Ajax won ook het tweede duel met John Heitinga als hoofdtrainer. Cambuur werd met 0-5 geslagen. Lachende gezichten en goals bij de Amsterdammers. ,,Het is gevaarlijk om te zeggen dat Ajax Schreuder er eerder uit had moeten gooien. Heitinga heeft een reeks nodig. Hij begint met een fenomenaal programma, maar hij stelt ook voor de tweede keer op rij dezelfde elf spelers op. Een team in nood heeft natuurlijk vastigheid nodig."

Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Episodios anteriores

 • 559 - S5E163: 'PSV mag die voorsprong niet weggeven in een topwedstrijd' 
  Sun, 05 Feb 2023
 • 558 - S5E162: Willem van Hanegem 'PSV is geen titelkandidaat meer' 
  Fri, 03 Feb 2023
 • 557 - S5E161: 'Het is Feyenoord nog niet gelukt om topwedstrijden te killen' 
  Thu, 02 Feb 2023
 • 556 - S5E160: 'Brands krijgt een 5,5 of een 6 voor deze transferperiode bij PSV' 
  Wed, 01 Feb 2023
 • 555 - S5E159: FC Twente en AZ zijn de winnaars geworden van deze transferperiode’ 
  Tue, 31 Jan 2023
Mostrar más episodios

Más podcasts noticias y política argentinos

Más podcasts noticias y política internacionales

Filtrar podcasts por categoría