Echt Gebeurd

Echt Gebeurd

Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets wat ze zelf hebben meegemaakt. Het idee voor Echt Gebeurd is ontleend aan het Amerikaanse The Moth. Anders dan bij The Moth leest er bij Echt Gebeurd ook elke maand iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

Wil je een keer een verhaal vertellen of leren hoe je dat moet doen? Ga dan naar onze website, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe vertellers. Onze redactie leest alle inzendingen en neemt contact op.

Wil je Echt Gebeurd financieel steunen? Dan kun je hier Vriend van de Show worden.

Om te adverteren in onze podcast kun je contact opnemen met Dag en Nacht Media.

De illustraties tot en met aflevering 387 zijn afwisselend gemaakt door Ella Bril en Jikke Lesterhuis, de illustraties van aflevering 388 tot en met 439 door Jill Heesbeen en onze illustrator sinds aflevering 440 is Eline Veldhuisen.

Categorias: Arte

Escuchar el último episodio:

Afgelopen woensdag presenteerde Micha Wertheim ons vijftienjarig jubileum in Carré in Amsterdam en hij begon de voorstelling met een eigen kort verhaal. Wil jij een keer bij ons een verhaal vertellen of leren hoe je dat moet doen? Ga dan naar onze website, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe vertellers. Onze redactie leest alle inzendingen en neemt contact op. Dit is het Instagram-account van Echt Gebeurd, hier vind je ons op Facebook en we zijn ook nog steeds te vinden op Twitter. Voor mensen die het kunnen missen hebben we Vriend van de Show. Wil je donateur worden voor € 2,50 per maand of een eenmalige donatie doen, dan kan dat hier. Om te adverteren in onze podcast kun je contact opnemen met Dag en Nacht Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Episodios anteriores

 • 615 - Bonusaflevering: Micha Wertheim – De kans van je leven 
  Mon, 20 May 2024
 • 614 - Afl. 459 Mislukt: Martijn Winkler 
  Thu, 16 May 2024
 • 613 - Uit het archief: Tex de Wit – Rivalen 
  Mon, 13 May 2024
 • 612 - Afl. 458 Heimelijke liefde: Lotte Kok 
  Thu, 09 May 2024
 • 611 - Uit het archief: Mustafa Dunmez – Familie 
  Mon, 06 May 2024
Mostrar más episodios

Más podcasts arte argentinos

Más podcasts arte internacionales

Filtrar podcasts por categoría