Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met 'dt') geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Categorias: Comedia

Escuchar el último episodio:

Verhuizen: bron van stress, angstspijt en andere onprettige emoties. En toch doen we het: waarom? Is het ook leuk? Over het blanco canvas van een nieuw huis, je oude boeltje in al zijn naaktheid in de verhuiswagen zien staan en de eeuwige vraag: ben je bereid om een ander te helpen met verhuizen?

Verder komt de oogmake-up van Beatrix aan bod en blijkt Pierre Kartner tot een belangrijk inzicht te zijn gekomen aangaande Sieneke. We behandelen ook nog een linguïstisch genderissue en de Franse inzending voor het Songfestival. Voilà!


Geproduceerd door: Tonny Media


Wil jij net als Barbara Pravi ook in Rotterdam overnachten? Ga naar www.booking.com en boek jouw kamer.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Episodios anteriores

 • 22 - Verhuizen 
  Sat, 08 May 2021 - 0h
 • 21 - Supermarkt 
  Sat, 01 May 2021 - 0h
 • 20 - Klussen 
  Sat, 24 Apr 2021 - 0h
 • 19 - Bed & Breakfast 
  Sat, 17 Apr 2021 - 0h
 • 18 - Collega's 
  Sat, 10 Apr 2021 - 0h
Mostrar más episodios

Más podcasts comedia argentinos

Más podcasts comedia internacionales

Filtrar podcasts por categoría